Onze   vrijwilligers, Onze "Village"

Onze vrijwilligers vormen de basis van onze vzw. We zijn ongelofelijk dankbaar dat ze zich willen inzetten om ouders in een moeilijke situatie te helpen. We stellen je dan ook heel graag voor aan ons "dorp" van geëngageerde mama's, oma's, tante's, vriendinnen, zussen, enz.

Daisy biedt administratieve ondersteuning

Foto Lisette.jpg

Lisette biedt hulp thuis.

Ik ben Lisette, mama van 2 kinderen en moeke van 2 kleinkinderen.

Ik werkte 17 jaar als kinderverzorgster in een kinderdagverblijf en nu werk ik al ruim 20 jaar als kraamverzorgster. Ook volgde ik een opleiding als draagconsulente.

Doorheen mijn werk heb ik ervaren dat een kraamperiode niet altijd rooskleurig is en dat een mama dan vooral steun en begrip nodig heeft. Deze wil ik als vrijwilliger bij Tranen met Tuiten graag bieden.

Griet Roels

Griet biedt hulp aan huis.

Griet heeft als pediatrisch verpleegkundige 26 jaar gewerkt op de dienst neonatalogie. Hoewel ze nu met pensioen is zit ze niet stil en engageert Griet zich voor allerlei vrijwilligersprojecten. Omdat ze zich heel goed bewust is van de impact van een huilbaby wil ze graag ouders thuis extra ondersteunen.

Foto Sofie.jpg
Sofie Parton

Sofie biedt hulp aan huis.

Ik ben Sofie een 39-jarige mama van een dochter van 6 jaar en een zoon van 12 jaar. Ik heb mij als vrijwilliger opgegeven omdat ik heel goed weet hoe het is om een huilbaby te hebben. Vooral mijn dochter kon urenlang huilen. Ook wij zaten soms met onze handen in het haar. Uren hebben wij 's avonds met haar rondgelopen en kilometers hebben we gewandeld. Ik had dikwijls het gevoel dat ik geïsoleerd was van de buitenwereld. Ik kan mij daarom erg goed inleven in de situatie van andere ouders met baby's die veel huilen. Graag had ik deze gezinnen geholpen waar ik kan.